Vacature bestuur en/of coördinator

Met spoed gezocht:

Secretaris/bestuurslid communicatie

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die per direct ons bestuur wil komen versterken als secretaris/bestuurslid communicatie. Wilt u actief bijdragen aan de algemene organisatie van de overblijf? Bent u een echte doener met goede communicatievaardigheden? Dan maken wij graag kennis!

Broodje Emmaüs is een Overblijfstichting die zich dagelijks inzet voor een fijne en veilige overblijf voor alle kinderen. Dit doen we met een enthousiast team van ruim 120 vrijwilligers/ouders. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester en secretaris.

Taken secretaris/bestuurslid communicatie
Het bestuur geeft algemene sturing aan de organisatie van de overblijf. Ons doel is zorgen voor een veilige en prettige overblijf voor alle kinderen, nu en in de toekomst. Dit doen we in samenwerking met vier dagcoördinatoren en Overblijfouders. Waar nodig onderhouden we contact met school en ouders.

De secretaris heeft naast eigen taken ook een aantal algemeen besturende taken. Waaronder het verzorgen van alle algemene schriftelijke communicatie naar ouders en het vrijwilligersteam. Hieronder een beknopt overzicht:

  • Agenda en notulen vergaderingen maken (6x per jaar).
  • Jaarplanning maken en bewaken.
  • Algemene schriftelijke communicatie naar ouders, het vrijwilligersteam en school verzorgen. Onder andere via brieven, nieuwsbrieven, presentaties en de website.
  • Bestuursleden communicatieondersteuning bieden bij hun activiteiten.

Wat biedt Broodje Emmaüs?
Vrijwilliger zijn is niet alleen leuk en nuttig. Het biedt ook diverse voordelen.

  • Als bestuurslid ontvangt u een belastingvrije vrijwilligersvergoeding van € 875,- per schooljaar. Deze betalen wij aan het einde van het schooljaar uit.
  • Deelname aan inhoudelijke overblijfcursussen en jaarlijks teamuitje.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Mail dan naar broodjeemmaus@gmail.com.
We maken graag een afspraak om kennis te maken en meer te vertellen.