Vaste Overblijfouder

Als vaste Overblijfouder leert u de kinderen, de school en andere ouders beter kennen.
U kunt ervoor kiezen om 1 keer per maand, 1 keer per 14 dagen, 1 keer per week of meerdere keren per week Overblijfouder te zijn. Bent u niet op vaste dagen beschikbaar, maar wilt u wel actief meehelpen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons team.

Voordelen

  • Op de dagen dat u overblijft hoeft u niet te betalen voor de overblijf van uw kind(eren).
  • U ontvangt per overblijfbeurt een belastingvrije vrijwilligersvergoeding van € 9,00. Deze wordt aan het einde van het schooljaar uitbetaald.
  • U kunt gratis deelnemen aan overblijfcursussen en uitjes die Broodje Emmaüs organiseert.

Wat vragen wij van u?

Een vaste Overblijfouder moet het uiteraard leuk vinden om met kinderen om te gaan. En bereid zijn om cursussen te volgen die Broodje Emmaüs organiseert. Van ons vrijwilligersteam vragen we een enthousiaste, daadkrachtige en flexibele houding. Het beheersen van de Nederlandse taal is een vereiste.

Heeft u een kind jonger dan 4 jaar? Dan mag u uw kind meenemen tijdens uw overblijfbeurt in de groepen 1 tot en met 3. In de groepen 4 tot en met 8 is dit om veiligheidsredenen niet toegestaan.

Meld u aan

Op alle dagen hebben we nog vacatures in meerdere groepen. Bent u benieuwd of er nog plek is in de groep naar u keuze? Neem contact op met de coördinator van die dag op mail naar broodjeemmaus@gmail.com.

Heeft u zelf geen kinderen op school? Of bent u niet op vaste dagen beschikbaar, maar wilt u wel actief meehelpen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons team.

Klik hier om uzelf aan te melden